a chodźże na pole 665 Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 No i stało się... w końcu razem z żoną, przeszliśmy najfajniejszy odcinek Orlej Perci - Zawrat => Kozi Wierch. Termin i wycieczka wyszła zupełnie przypadkiem, ale na szczęście pogoda dopisała, wycieczka wyszła świetnie! Największe obawy Anki były nie tyle co do ekspozycji, ale bardziej czy podoła kondycyjnie. Pod koniec zmęczenie już było odczuwalne, tak więc jest już pewna, że wspólnie całej Orlej za jednym razem nie przejdziemy. Niecały miesiąc później zrobiliśmy Granaty od Kulczyńskiego, więc zostaje nam jeszcze do wspólnego przejścia ostatnia część, Granaty - Krzyżne. ? Zapraszam na filmową wycieczkę na Kozi Wierch. 7 Quote Link to post Share on other sites
staroń 1,190 Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Po ostatnich Granatach i Świnicy z Zawratu mam ochotę na więcej wrażeń w tych okolicach ? Świetny materiał, zachęciliście do przejścia, w przyszłym roku trzeba będzie podjąć wyzwanie. Można się zmęczyć od samego oglądania, ale to, jak spokojnie o tym wszystkim mówisz, równoważy, to, co widzimy na filmie ? Taka trochę Krystyna Czubówna górskich relacji ? ? 2 Quote Link to post Share on other sites
piterson777 161 Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Swietny film! Nie mam jeszcze zaliczonego fragmentu Zawrat-Kozia Przełęcz i Skrajny Granat-Krzyzne ale w pazdzierniku o ile pogoda dopisze się to zmieni a Twój film tym bardziej mnie utwierdził w tym ? 1 Quote Link to post Share on other sites
a chodźże na pole 665 Posted August 28, 2022 Author Share Posted August 28, 2022 15 godzin temu, staroń napisał: Po ostatnich Granatach i Świnicy z Zawratu mam ochotę na więcej wrażeń w tych okolicach ? Świetny materiał, zachęciliście do przejścia, w przyszłym roku trzeba będzie podjąć wyzwanie. Można się zmęczyć od samego oglądania, ale to, jak spokojnie o tym wszystkim mówisz, równoważy, to, co widzimy na filmie ? Taka trochę Krystyna Czubówna górskich relacji ? ? Hahaha, no toś pojechał ? Dzięki ? Można się zmęczyć, ale to takie super pozytywne, górskie zmęczenie ? 1 godzinę temu, piterson777 napisał: Swietny film! Nie mam jeszcze zaliczonego fragmentu Zawrat-Kozia Przełęcz i Skrajny Granat-Krzyzne ale w pazdzierniku o ile pogoda dopisze się to zmieni a Twój film tym bardziej mnie utwierdził w tym ? W takim razie, pozostaje mi życzyć udanej pogody! 1 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,697 Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 (edited) Oglądnę wieczorem, na dużym ekranie, ale zalajkowac mogę w ciemno bo jeszcze się nie zdarzyło, żeby któryś z filmików @a chodźże na polebyl kiepski. Bardzo dobre. Edited August 30, 2022 by wjesna 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts