Adrianchonw Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Cześć czy ktoś może polecić jakąś fajną jednodniową wyprawę ( start Ok 5 parking rusinowa polana lub spod wyciągu na Kasprowy ) tak by Ok 18/19 być na dole. w zeszłym roku zimą pierwszy raz byłem w tatrach i wszedłem na Kasprowy i trochę w kierunku skrajnej turni. mam ochotę na fajny spacerek z super widokami. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Miejsca startu są sztywne? Jeśli na siłę robisz pętlę by wrócić do tego samego miejsca wypadałoby założyć, że część szlaków będziesz przecierał zależnie od terminu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrianchonw Opublikowano 13 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 No tak auto zostawię w jednym miejscu i wypadało by po nie wrócić możesz rownież polecić cos innego , mam załatwiony nocleg w okolicach Krupówek ale to nie koliduje bo mogę autem podjechac , od 2.30/3 chce wyjechać z Katowic by rano odrazu atakować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 35 minut temu, Adrianchonw napisał: No tak auto zostawię w jednym miejscu i wypadało by po nie wrócić możesz rownież polecić cos innego , mam załatwiony nocleg w okolicach Krupówek ale to nie koliduje bo mogę autem podjechac , od 2.30/3 chce wyjechać z Katowic by rano odrazu atakować A wolisz spacer doliną z widokami na szczyty czy wejście na jakiś szczyt z super widokiem? Jeżeli szczyt - mamy zimę pisałeś że w zeszłym roku byłeś pierwszy raz w Tatrach, trzeba pamiętać o bezpiecznym poruszaniu się w zimowych warunkach... Z Rusinowej Polany mozesz pójść na Gęsią Szyje szlak ładny widokowo, ze szczytu panorama na Tatry wysokie i Bielskie. Jak na zimę szlak łatwy i bezpieczny. Samochód zostawić proponuję na parkingu Wierch Poroniec. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agunia Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Na parkingu Wierch Poroniec warto być wcześnie: miejsca "wzdłuż drogi" są zimą niedostępne bo nieodśnieżone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Dnia 13.01.2020 o 16:09, Adrianchonw napisał: No tak auto zostawię w jednym miejscu i wypadało by po nie wrócić możesz rownież polecić cos innego , mam załatwiony nocleg w okolicach Krupówek ale to nie koliduje bo mogę autem podjechac , od 2.30/3 chce wyjechać z Katowic by rano odrazu atakować jak cię jeszcze w Tatrach nie było zimą to tak jak wyżej, Gęsia Szyja albo na Grzesia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi