Oman 1 Posted May 1 Share Posted May 1 Witam mieszkam w Ozorków pod Łodzią. Moje wypady górskie ograniczają się do weekendu tzn wyjazd w pt powrót późno w niedzielę. Weekendowe wypady ale intensywne, póki co wyjazd robię tylko i niestety jak już nie ma śniegu choć chciałabym nauczyć się zimowej wędrówki Pozdrawiam Michał Quote Link to post Share on other sites
barbie609 2,041 Posted May 1 Share Posted May 1 Witaj , teraz już za późno , ale na zimowy początek polecam Pieniny. Quote Link to post Share on other sites
Oman 1 Posted May 1 Author Share Posted May 1 Myślę że tak zrobię zacznę właśnie tam naukę. Dzięki za odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
J@n 568 Posted May 2 Share Posted May 2 (edited) 21 godzin temu, Oman napisał: Moje wypady górskie ograniczają się do weekendu tzn wyjazd w pt powrót późno w niedzielę. no chyba jeszcze masz urlop albo wakacje może przerwe semestralną ? Najlepiej zapisz się na jeden z kursów turystyki zimowej, np. Kurs Zimowa Turystyka Górska | Zakopane.com Edited May 2 by J@n Quote Link to post Share on other sites
Oman 1 Posted May 2 Author Share Posted May 2 Już po zimowym urlopie 😭 ale zapisze się w następnym zimowym sezonie Dzięki za odpowiedź 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,444 Posted May 4 Share Posted May 4 Hej @Oman dawaj znać na forum, że sie wybierasz. Może się uda zgrać z kimś z forum. Do zobaczenia na szlaku 😀 Quote Link to post Share on other sites
Oman 1 Posted May 5 Author Share Posted May 5 Ok dziękuję za odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts