Rpsot Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) Przedstawiam Wam moich przyjaciol ze szlaku.. Oto Staś.., zapomnial ze juz po haloween.. A to Wladzio ze wschodu (ksywka "Gargamel") ., troche nie w humorze ostatnimi czasy.. Tu jest Kasia.. Dopiero wstala wiec mysli ma jeszcze troche rozczochrane... Jest jeszcze Jaś, taki glaz z ktorym witam sie codziennie... Niezbyt fotogeniczny jest... Nie poruszyl sie ani cal w ciagu ostatniego roku.., wraca do domu, jak spiewal Kaczmarski.. No i ja, z moim nowym parasolem... Aerodynamiczny ksztalt, bardzo dobry na Czerwone Wierchy... Podesle link jesli ktos jest zainteresowany.. A jacy sa Wasi druhowie ze szlakow? Edytowane 25 Marca 2022 przez Rpsot 7 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aye8 Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 @Rpsot no bomba zajebiści ci Twoi druhowie . Gratuluję fantazji i wyobraźni... Władzio i Staś wymiatają A ja korzystając z okazji przedstawię Wam mojego druha, który od jakiegoś czasu towarzyszy mi na szlakach... Oto 5 minut mojego misia Jędrka ... A co niech się też polansuje na Tatromaniaku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 31 minut temu, aye8 napisał: Oto 5 minut mojego misia Jędrka .. całkiem fajny gościu 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 2 hours ago, Rpsot said: A jacy sa Wasi druhowie ze szlakow? No ja jak se nie namaluję, to nie mam... @Rpsot Zacne mchy i paprocie uwieczniłeś przy okazji, dawno nie byłem w takim lesie... 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpsot Opublikowano 25 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) 2 hours ago, aye8 said: @Rpsot no bomba zajebiści ci Twoi druhowie . Gratuluję fantazji i wyobraźni... Władzio i Staś wymiatają A ja korzystając z okazji przedstawię Wam mojego druha, który od jakiegoś czasu towarzyszy mi na szlakach... Oto 5 minut mojego misia Jędrka ... A co niech się też polansuje na Tatromaniaku Jedrek..!? A to nie jest "Kudlata" ktorej barbie609 tak usilnie szukal? Edytowane 25 Marca 2022 przez Rpsot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 1 minutę temu, Rpsot napisał: to nie jest "Kudlata" ktorej barbie609 tak usilnie szukal? Zdecydowanie nie , Kudłata też jest w sumie sympatyczna , ale nieco większa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpsot Opublikowano 25 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) 4 minutes ago, barbie609 said: Zdecydowanie nie , Kudłata też jest w sumie sympatyczna , ale nieco większa. Moze tak wyglada po hibernacji.. Skurczyla sie w sobie.. Edytowane 25 Marca 2022 przez Rpsot 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwwojo Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) 3 godziny temu, barbie609 napisał: Zdecydowanie nie , Kudłata też jest w sumie sympatyczna , ale nieco większa. masz rację, to nie jest "Kudłata"... większa, czy nie ale jakby Twoja "Kudłata" miała na sobie koszulkę z napisem przytul mnie to już byśmy fotkę z "Kudłatą" w objęciach oglądali tutaj a swoją drogą zajebisty jest Jędrek Edytowane 25 Marca 2022 przez wwwojo poprawa tekstu 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aye8 Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 21 godzin temu, Rpsot napisał: Jedrek..!? A to nie jest "Kudlata" ktorej barbie609 tak usilnie szukal? jestem tu nowa i nieznany mi jest temat " Kudłatej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpsot Opublikowano 26 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Kudlata.., jak sama nazwa wskazuje jest kudlata... .. Jest to niedzwiedzica z ktora barbie906 sie zaprzyjaznil.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpsot Opublikowano 26 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 (edytowane) Dorzucam jeszcze "dawaj lame!" Edytowane 26 Marca 2022 przez Rpsot 3 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpsot Opublikowano 26 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpsot Opublikowano 26 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 (edytowane) I lesnego duszka... Edytowane 26 Marca 2022 przez Rpsot 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aye8 Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 3 minuty temu, Rpsot napisał: Kudlata.., jak sama nazwa wskazuje jest kudlata... .. Jest to niedzwiedzica z ktora barbie906 sie zaprzyjaznil.. Dziękuję za zapoznanie mnie z tematem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aye8 Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 3 minuty temu, Rpsot napisał: Dorzucam jeszcze "dawaj lame!" WW .....Mega 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpsot Opublikowano 26 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 (edytowane) A tutaj zatrzymal sie niestety jeden z kosmitow... Widocznie ufo nie bylo wyposazone w spadochrony ani system awaryjnego ladowania... Dobrze ze ktos przyzwoity sie znalazl i zakryl intymne czesci ciala co prawda nie listkiem figowym, ale kartka papieru.. Edytowane 26 Marca 2022 przez Rpsot 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpsot Opublikowano 26 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 23 hours ago, Q'bot said: No ja jak se nie namaluję, to nie mam... @Rpsot Zacne mchy i paprocie uwieczniłeś przy okazji, dawno nie byłem w takim lesie... Zarabiste czułki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aye8 Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Przyczajony Niedźwiedź 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwwojo Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 @aye8 Praojciec Jędrka? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpsot Opublikowano 26 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 1 hour ago, aye8 said: Przyczajony Niedźwiedź Hmm.. Ja widze dwa niedzwiedzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aye8 Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 @Rpsot hmm w sumie to ten z tyłu, który do tej pory był dla mnie świstakiem móglby być niedźwiadkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpsot Opublikowano 29 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Jeszcze dzis taka mrowke znalazlem..., akurat zaczela spod ziemi wychodzic.. Dobrze ze na rowerze bylem.., udalo mi sie szybko spierniczyc... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi