peter1 785 Posted March 26 Share Posted March 26 Ciekawy temat! 🙂 Podpisuję się pod wszystkimi wypowiedziami ale dodam od siebie, że wracam tam po swoją cząstkę siebie. Tylko w górach czuję się 'pełny' i prze-szczęśliwy. Największa pasja i radość! 🙂 8 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 309 Posted March 27 Share Posted March 27 (edited) A co do tematu wątku - ja od 1997 po prostu nie mam lepszego pomysłu na urlop w plenerze. No bo pomyślcie sami - do plaży mam 15 minut, do najbliższego większego lasu niewiele dalej, nad najbliższe jezioro - podobnie. Pozostają więc tylko góry. 🙃 A skoro góry, no to oczywiście Tatry: „Widziałem góry większe, wspanialsze i bardziej majestatyczne. W góry piękniejsze od Tatr jednak nie wierzę.” – Stanisław Zieliński 🙂 Edited March 27 by Jędrek 6 1 1 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,143 Posted April 1 Share Posted April 1 Co mnie ciągnie...właśnie nic mnie nie ciągnie, wszędzie muszę sama wyjść. 7 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts