peter1 Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Ciekawy temat! Podpisuję się pod wszystkimi wypowiedziami ale dodam od siebie, że wracam tam po swoją cząstkę siebie. Tylko w górach czuję się 'pełny' i prze-szczęśliwy. Największa pasja i radość! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 (edytowane) A co do tematu wątku - ja od 1997 po prostu nie mam lepszego pomysłu na urlop w plenerze. No bo pomyślcie sami - do plaży mam 15 minut, do najbliższego większego lasu niewiele dalej, nad najbliższe jezioro - podobnie. Pozostają więc tylko góry. A skoro góry, no to oczywiście Tatry: „Widziałem góry większe, wspanialsze i bardziej majestatyczne. W góry piękniejsze od Tatr jednak nie wierzę.” – Stanisław Zieliński Edytowane 27 Marca 2022 przez Jędrek 6 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Co mnie ciągnie...właśnie nic mnie nie ciągnie, wszędzie muszę sama wyjść. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdigreti Opublikowano 27 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2025 (edytowane) Morze lubię, ale tak na 2-3 dni. Potem siedzenie na plaży mnie po prostu nudzi i jednak nie jest to rozrywka dla mnie W górach jest o wiele więcej ciekawych miejsc do zwiedzania. Zobaczenia. W ostatnim czasie również polubiłam relaks w termach Super są termy Szaflary https://www.termyszaflary.com/ Edytowane 30 Października 2025 przez holdigreti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 27 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2025 1. Bo jest ładnie, jak nigdzie indziej - rzęźba terenu, roślinność, woda, niebo - wszystko na raz. 2. Bo jest majestatycznie - góra niczym mityczne bóstwo, któremu muszę stawić czoło 3. Mam paru znajomych, co chodzą i to są zwykle fajni ludzie. 4. Jakiś atawizm - potrzeba powrotu do wędrówek sprzed kilkudziesięciu tysięcy lat. 5. No i jakieś własne wyzwania: "dziś" uważam za szalone, jutro troszkę próbuję, pojutrze stoję na szczycie i nawet cało wracam. 6. Pogoda daje spektakl jak nigdzie indziej: na dole wiosna, na górze zima. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 28 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 Zgubiłem kiedyś raczka w głębokim śniegu.... za cholerę nie mogę znaleźć.. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 28 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 1 godzinę temu, Lexi napisał(a): Zgubiłem kiedyś raczka w głębokim śniegu.... za cholerę nie mogę znaleźć.. Być może poszedł tam gdzie raki zimują. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi