peter1 Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Ciekawy temat! Podpisuję się pod wszystkimi wypowiedziami ale dodam od siebie, że wracam tam po swoją cząstkę siebie. Tylko w górach czuję się 'pełny' i prze-szczęśliwy. Największa pasja i radość! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 (edytowane) A co do tematu wątku - ja od 1997 po prostu nie mam lepszego pomysłu na urlop w plenerze. No bo pomyślcie sami - do plaży mam 15 minut, do najbliższego większego lasu niewiele dalej, nad najbliższe jezioro - podobnie. Pozostają więc tylko góry. A skoro góry, no to oczywiście Tatry: „Widziałem góry większe, wspanialsze i bardziej majestatyczne. W góry piękniejsze od Tatr jednak nie wierzę.” – Stanisław Zieliński Edytowane 27 Marca 2022 przez Jędrek 6 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Co mnie ciągnie...właśnie nic mnie nie ciągnie, wszędzie muszę sama wyjść. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi