Jacek Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Dzień dobry, Czy ktoś może napisać jak wygląda obecnie sytuacja na szlaku na kasprowy Wierch z kuźnic. Jak bezpieczniej i jakie obecnie warunki? Czy faktycznie wymagany jest czekan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 oni tu piszą prawdę https://tpn.pl/zwiedzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Dziekuje... jeszcze kilka dni tylko chciałbym zaczerpnąć wiedzy jak wygląda szlak do murowanca i ewentualnie dalej.... ogólne informacje są mi znane że może być slisko i mglisto... jak dzwoniłem do schronisk to zajęte więc turyści chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 (edytowane) @JacekTydzień temu szlak przez Boczań był do pokonania bez żadnych problemów. Widziałam osoby idące do Murowańca przez Jaworzynkę, ale tego szlaku z uwagi na warunki lawinowe nie polecam. Zdecydowanie warto, a wręcz należy wyposażyć się w raczki ( i ewentualnie kije). Do Czarnego Stawu szlak jest dostępny. Generalnie do schronisk szlaki w zimie są dostępne bez utrudnień. Wyjątek może stanowić Pięć Stawów, ale tu podobnie jak @barbie609 polecam zajrzeć na stronę TPN lub zadzwonić do ichniej informacji. Edytowane 22 Lutego 2022 przez jaaga76 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Dziękuję za wyczerpującą informację.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 JAAGA, a Kasprowy..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 33 minuty temu, Jacek napisał: JAAGA, a Kasprowy..? @jaaga76o ile wiem była w Gąsienicowej tydzień temu , a tak ogólnie to właśnie na Podhalu kurzy więc nastąpi zmiana warunków , niestety chyba na gorsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 (edytowane) Często sprawdzam stronkę aktualne warunki w górach.pl, na FB świeże info dotyczące szlaków. Strona prowadzona przez przewodniczkę Maję Sindalską, a na FB wrzutki od turystów Edytowane 23 Lutego 2022 przez Kasia K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Mogę prosić o link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 https://m.facebook.com/warunki/?locale2=pl_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 2 godziny temu, Jacek napisał: JAAGA, a Kasprowy..? Tu nie pomogę, bo nie szłam. Zerknij na link od @Kasia K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi