KulaKarolina 49 Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 @tatromaniak Kiedy będą wyniki? ? 2 Quote Link to post Share on other sites
tatromaniak 292 Posted December 5, 2019 Author Share Posted December 5, 2019 WYNIKI: Nagrodę za listopad zdobywa @staroń - gratuluję i proszę o kontakt mailowy na redakcja@tatromaniak.pl ? 4 1 Quote Link to post Share on other sites
staroń 1,221 Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Super ? pierwszy raz w życiu wygrałem coś w związku ze zrobionym zdjęciem ? Dnia 6.11.2019 o 17:42, Patryk 2k napisał: A to zaskoczenie ! A co to za góry ? Wybacz, że dopiero teraz odpisuję, jakimś trafem przeoczyłem Twoje pytanie. W sumie nie wiem ? po ponad godzinie lotu byłem gdzieś nad Rumunią, ale gdzie dokładnie, nie da się stwierdzić ? jeśli ktoś ma wiedzę co to za góry to z chęcią się dowiem ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 20 minut temu, staroń napisał: Super ? pierwszy raz w życiu wygrałem coś w związku ze zrobionym zdjęciem ? Gratulacje !!! ? Twoje zdjęcie jest naprawdę super i inne niż wszystkie ? Quote Link to post Share on other sites
Karol_Wu 2 Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Dnia 5.12.2019 o 18:19, staroń napisał: Super ? pierwszy raz w życiu wygrałem coś w związku ze zrobionym zdjęciem ? Wybacz, że dopiero teraz odpisuję, jakimś trafem przeoczyłem Twoje pytanie. W sumie nie wiem ? po ponad godzinie lotu byłem gdzieś nad Rumunią, ale gdzie dokładnie, nie da się stwierdzić ? jeśli ktoś ma wiedzę co to za góry to z chęcią się dowiem ? Hmm... Przede wszystkim witam Forumowiczów, bo aż musiałem z tego wszystkiego założyć konto. Nie jestem ekspertem ale dla mnie to ewidentnie Tatry. Jeśli nie to mamy w Rumunii bliźniacze pasmo górskie... 1 Quote Link to post Share on other sites
Patryk 2k 267 Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Fakt że Karpaty ciągną się aż do Rumunii ale Tatry to ich najwyższe pasmo więc chyba jednak to one ! Quote Link to post Share on other sites
karpasani 663 Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Gratuluję wygranej?.Przypuszczałem,że właśnie to zdjęcie wygra.Brawo ! 1 Quote Link to post Share on other sites
staroń 1,221 Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Heh... no jak teraz patrzę to pasuje. Cóż, Tatry z reguły znam z dołu lub ze średniej wysokości a nie z tak wysoka ? jeśli dobrze pamiętam, leciałem już chwilę, więc Taterki mi tu nie pasowały, ale widocznie się starzeję i pamięć już nie ta ? a zdjęcie dzięki temu lubię jeszcze bardziej ? 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts