KulaKarolina Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 @tatromaniak Kiedy będą wyniki? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 WYNIKI: Nagrodę za listopad zdobywa @staroń - gratuluję i proszę o kontakt mailowy na redakcja@tatromaniak.pl 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Super pierwszy raz w życiu wygrałem coś w związku ze zrobionym zdjęciem Dnia 6.11.2019 o 17:42, Patryk 2k napisał: A to zaskoczenie ! A co to za góry ? Wybacz, że dopiero teraz odpisuję, jakimś trafem przeoczyłem Twoje pytanie. W sumie nie wiem po ponad godzinie lotu byłem gdzieś nad Rumunią, ale gdzie dokładnie, nie da się stwierdzić jeśli ktoś ma wiedzę co to za góry to z chęcią się dowiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 20 minut temu, staroń napisał: Super pierwszy raz w życiu wygrałem coś w związku ze zrobionym zdjęciem Gratulacje !!! Twoje zdjęcie jest naprawdę super i inne niż wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_Wu Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Dnia 5.12.2019 o 18:19, staroń napisał: Super pierwszy raz w życiu wygrałem coś w związku ze zrobionym zdjęciem Wybacz, że dopiero teraz odpisuję, jakimś trafem przeoczyłem Twoje pytanie. W sumie nie wiem po ponad godzinie lotu byłem gdzieś nad Rumunią, ale gdzie dokładnie, nie da się stwierdzić jeśli ktoś ma wiedzę co to za góry to z chęcią się dowiem Hmm... Przede wszystkim witam Forumowiczów, bo aż musiałem z tego wszystkiego założyć konto. Nie jestem ekspertem ale dla mnie to ewidentnie Tatry. Jeśli nie to mamy w Rumunii bliźniacze pasmo górskie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk 2k Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Fakt że Karpaty ciągną się aż do Rumunii ale Tatry to ich najwyższe pasmo więc chyba jednak to one ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Gratuluję wygranej.Przypuszczałem,że właśnie to zdjęcie wygra.Brawo ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Heh... no jak teraz patrzę to pasuje. Cóż, Tatry z reguły znam z dołu lub ze średniej wysokości a nie z tak wysoka jeśli dobrze pamiętam, leciałem już chwilę, więc Taterki mi tu nie pasowały, ale widocznie się starzeję i pamięć już nie ta a zdjęcie dzięki temu lubię jeszcze bardziej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi