Mateusz Z 2,792 Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 Płaczliwa Skała - szczyt o wysokości 2145 m w Tatrach Bielskich. Niestety już niedostępny znakowanym szlakiem, aczkolwiek na wierzchołek prowadzi wyraźna ścieżka, na której można gdzie nie gdzie znaleźć żółtą farbę. Panorama ze szczytu wg mnie jest jedną z najlepszych, jak nie najlepszą w całych Tatrach. Wejście nań nie sprawia problemów technicznych, ani orientacyjnych. Kto był? Podzielcie się wrażeniami i zdjęciami 🙂 10 Quote Link to post Share on other sites
peter1 781 Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 Byłem oczywiście! Ale już dość dawno temu. Musiałbym poszukać zdjęć. Panorama piękna! Pamiętam z trasy, że mijało się całe rodziny kozic, a ze szczytu mogłem zobaczyć gołym okiem swój zaparkowany samochód...:)) 1 Quote Link to post Share on other sites
peter1 781 Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Znalazłem parę starych zdjęć, jakość nie za dobra ale zawsze coś: Hawrań 8 Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 2,792 Posted December 5, 2021 Author Share Posted December 5, 2021 I kilka fotek ode mnie 9 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 268 Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Zdjęcia mają swoją wartość, bo mało kto tam teraz bywa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts