Mateusz Z Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Płaczliwa Skała - szczyt o wysokości 2145 m w Tatrach Bielskich. Niestety już niedostępny znakowanym szlakiem, aczkolwiek na wierzchołek prowadzi wyraźna ścieżka, na której można gdzie nie gdzie znaleźć żółtą farbę. Panorama ze szczytu wg mnie jest jedną z najlepszych, jak nie najlepszą w całych Tatrach. Wejście nań nie sprawia problemów technicznych, ani orientacyjnych. Kto był? Podzielcie się wrażeniami i zdjęciami 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Byłem oczywiście! Ale już dość dawno temu. Musiałbym poszukać zdjęć. Panorama piękna! Pamiętam z trasy, że mijało się całe rodziny kozic, a ze szczytu mogłem zobaczyć gołym okiem swój zaparkowany samochód...:)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Znalazłem parę starych zdjęć, jakość nie za dobra ale zawsze coś: Hawrań 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 5 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 I kilka fotek ode mnie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zdjęcia mają swoją wartość, bo mało kto tam teraz bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pa44wlak Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca (edytowane) Witam Planuje wędrówki w tam tych rejonach, czy orientujecie się jak to wygląda na dzień dzisiejszy jeśli chodzi o możliwość wejścia i czy jest to w ogóle legalne Chodzi mi tutaj o hawrań, płaczliwą oraz nowy wierch Pozdrawiam Edytowane 28 Czerwca przez pa44wlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawracik Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Dnia 28.06.2024 o 15:00, pa44wlak napisał: Witam Planuje wędrówki w tam tych rejonach, czy orientujecie się jak to wygląda na dzień dzisiejszy jeśli chodzi o możliwość wejścia i czy jest to w ogóle legalne Chodzi mi tutaj o hawrań, płaczliwą oraz nowy wierch Pozdrawiam Wszystkie szczytu w każdych warunkach nielegalne, ale wyjdziesz wcześnie to nic ci nie grozi Raczej nie promujemy na tym forum zachowań poza prawnych. Ekologia polega również na nie chodzeniu tam gdzie jest to zabronione.Kolejne wpisy o włażeniu w takie miejsca będę usuwał! 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi