Andzia 303 Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 (edited) Pogoda udała się piękna. W planach był jeszcze Furkot niestety większość grupy postanowiła go tym razem odpuścić . Będzie okazja zatem do powrotu. Edited August 29, 2021 by Andzia 10 Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 2,866 Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Super wycieczka i zdjęcia bomba! Szkoda Furkota, bo widoki dużo rozleglejsze sa 2 Quote Link to post Share on other sites
Andzia 303 Posted August 29, 2021 Author Share Posted August 29, 2021 @Mateusz Z ciut żałuję ale mam nadzieję że uda się nadrobić i przy okazji jeszcze Skrajne Solisko "zaliczyć" ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 789 Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 6 godzin temu, Andzia napisał: W planach był jeszcze Furkot niestety większość grupy postanowiła go tym razem odpuścić . To jest niestety minus chodzenia w większej grupie. M. in. dlatego preferuję chodzenie samemu lub we dwoje. Choć im jestem starszy tym częściej zdarzają mi się dyskusje nawet z samym sobą - głowa chciałaby iść jeszcze dalej, a ciało mówi "zwariowałeś? Wyluzuj, jutro też jest dzień" ? 4 Quote Link to post Share on other sites
Andzia 303 Posted August 29, 2021 Author Share Posted August 29, 2021 @Jędrek niby minus ale Ci ludzie z którymi szłyśmy byli fantastyczni,żal było się odłączyć (nie zaczynaliśmy wspólnie).Traktuję to jak okazję do ponownego wyjścia w tamten rejon ? 2 Quote Link to post Share on other sites
staroń 1,190 Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Super! W zeszłym roku po raz pierwszy byłem na Słowacji i Bystra Ławka była jednym z celów, świetna trasa, na pewno do powtórzenia ? 4 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts