anko72 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Planuję pod koniec września trasę z Jaworzyny Tatrzańskiej na Lodową Przełęcz z zajściem na stronę Słowacką. Czy ktoś mi podpowie jak dostać się z powrotem do Jaworzyny? Chodzi mi o transport zmotoryzowany, nie górami . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 @anko72 jeżdżą autobusy "Tatra Ekspres". Jak zejdziesz do Smokowca obok dolnego parkingu jest przystanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anko72 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Nie wiedziałam. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) Dnia 25.08.2021 o 22:47, anko72 napisał: Planuję pod koniec września trasę z Jaworzyny Tatrzańskiej na Lodową Przełęcz z zajściem na stronę Słowacką. . @anko72Planujemy z koleżanką tą samą trasę,może połączymy siły ? Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez Andzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppiioottrr Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Przy okazji : Wróciłem do Polski po jakimś czasie i nie znam aktualnych przepisów. Czy są aktualnie jakiekolwiek ograniczenia albo obowiązki rejestracji przy poruszaniu na/z Słowację? Pytam tak około covidowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, ppiioottrr napisał: Przy okazji : Wróciłem do Polski po jakimś czasie i nie znam aktualnych przepisów. Czy są aktualnie jakiekolwiek ograniczenia albo obowiązki rejestracji przy poruszaniu na/z Słowację? Pytam tak około covidowo teraz tak to wygląda https://www.gov.pl/web/slowacja/zasady-wjazdu-cudzoziemcow-do-republiki-slowackiej-i-tranzytu-przez-jej-terytorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppiioottrr Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anko72 Opublikowano 8 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Dnia 29.08.2021 o 12:05, Andzia napisał: @anko72Planujemy z koleżanką tą samą trasę,może połączymy siły ? Sorki, nie zaglądałam tu... Zmieniliśmy plany, zdobyliśmy Krywań. Wypad na Lodową udany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi