a chodźże na pole Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Witajcie! Czy ktoś z szanownych forumowiczów wychodził może na ww. szczyt? Czy faktycznie końcówka to jak orla, czy bardziej Koscielec ? Jakieś informacje? Zdjęcia? Filmy? To co można znaleść na YT to jakaś porażka, poza widokami, żadnych informacji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Dnia 17.09.2019 o 21:24, a chodźże na pole napisał: Witajcie! Czy ktoś z szanownych forumowiczów wychodził może na ww. szczyt? Czy faktycznie końcówka to jak orla, czy bardziej Koscielec ? Jakieś informacje? Zdjęcia? Filmy? To co można znaleść na YT to jakaś porażka, poza widokami, żadnych informacji. Jeśli jeszcze nie byliście ( rok minął, ale ja jestem na etapie odkrywania forum), to w NPM był dość fajny opis. Gdyby było aktualne dajcie znać - podeślę skan. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a chodźże na pole Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Aktualne. W tym roku przez sytuacje jaka jest, czerwcowy wyjazd został przełożony na przyszły rok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Dnia 2.08.2020 o 21:19, a chodźże na pole napisał: Aktualne. W tym roku przez sytuacje jaka jest, czerwcowy wyjazd został przełożony na przyszły rok Ok. Poszukam i dam znać, że gotowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a chodźże na pole Opublikowano 4 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia Jakby co to byliśmy i film nakręciliśmy. Myślę, że może być pomocny dla tych wybierających się tam Zapraszam do oglądania. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 4 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia Widziałam i cały czas oglądając film się bałam Szacun za wejście bo wyglądało to na konkretny hardcore. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a chodźże na pole Opublikowano 4 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia taka trudniejsza orla bez zabezpieczeń. Gdyby ktoś mi kazał iśc tam jeszcze raz to... z wielką chęcią! Ale tylko ten odcinek Skala - Mitikas bo podejście na Skale było bardziej męczące, a chodzenie po skałach to była trudna, ale jednak frajda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi