Pab Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Od jakiegoś czasu szukam albumu ze zdjęciami Tatr. To co w sklepach wygląda słabo, a to co w internecie, nie porywa, przynajmniej formą prezentacji handlowej. Czy mogę prosić o rekomendację jesli macie coś godnego polecenia? - może być za "milion ziko", ważne aby album był wspaniały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pab Opublikowano 14 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Wygląda solidnie, dzięki. Co prawda, idealnie chciałbym coś nie tylko z panoramami, ale ten wygląda też interesująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ann Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Dnia 13.09.2019 o 18:50, Luk_ napisał: Ja mam album "Tatry w panoramach" Tadeusza Ogórka i Wandy Łomnickiej-Dulak. Super panoramy, dobrze opisane i do tego krótki opis szczytu z którego robiono zdjęcie Album super wykonany, często do niego wracam. Z czystym sumieniem mogę go polecić! Wrzucam linka: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/314817/tatry-w-panorama Sugerując się postem, właśnie kupiłam mężowi na święta. Przepiękny album! Spędziłam z nim w ukryciu chyba z godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Ja polecam: "Śladami pierwszych turystów i fotografów TATRY" Jarek Majcher Piękna książka nasycona fotografiami i krótkimi opisami najważniejszych szczytów czy dolin. Archiwalne zdjęcia z lat 1859-1939 pokazują Tatry jakich nie znamy.... a współczesne zdjęcia są materiałem porównawczym dla starych fotografii. To porównanie przeszłości z teraźniejszością. Jak już ją otworzę to czas się zatrzymuje .... I można oglądać i oglądać.... Solidnie wykonana , 279 stron. Idealna na prezent dla miłośników Tatr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Dnia 13.09.2019 o 11:00, Pab napisał: Od jakiegoś czasu szukam albumu ze zdjęciami Tatr. To co w sklepach wygląda słabo, a to co w internecie, nie porywa, przynajmniej formą prezentacji handlowej. Czy mogę prosić o rekomendację jesli macie coś godnego polecenia? - może być za "milion ziko", ważne aby album był wspaniały. Kupiłem dla żony słowacki album "Tatry a kvety " Milana Kapusty i Zuzany Kyselovej. Starannie wydany z mnóstwem pięknych zdjęć głównie słowackiej części Tatr ( choć nie tylko). Wydanie z 2016 go roku możnajeszcze w Polsce kupić w księgarni Mega książki w dobrej cenie, albo szukać po antykwariatach już za większe pieniążki - szczerze polecam miłośnikom tatrzańskiej przyrody. http://nokaut.click/w-sklepie/f76c61f761c576e8613fc74f18c87841/8833/25580/0/*PW9oIxu$5X51QNiT52FkzRnUMZ$UBJBKXAOz785nsZRz2qB$h3bVBF$QHzNaEi5/xpWuLxQwKb$yNiCcKHQib3xzVgHVhF8OJFiO34EbnvgS75iHx8Oeh084S1YM$3zo3DpSrAIEEFyu8PIcyt*v6WuEiuH4wxtLvtY0gglR*pc/?ga_user_id=20534f977c5157ffce3ac11ca8edab41lec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi