Mnich Admin Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 @Zakochana w górach- przyłączam się do gratulacji. Wycieczka, jak i zdjęcia świetne. Świnia to kawał góry. I jest trochę lufiasta, czego ja, bardzo w górach nie lubię. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 2 godziny temu, Mnich Moderator napisał: jest trochę lufiasta, czego ja, bardzo w górach nie lubię. Pływałem kiedyś w jednej załodze z gościem który nie lubił gdy bujało 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 8 godzin temu, Jędrek napisał: Pływałem kiedyś w jednej załodze z gościem który nie lubił gdy bujało No coż, można kochać góry, mając jednocześnie lęk wysokości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 @Zakochana w górachpiękna wędrówka i super foty Gratulacje brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi