Q'bot Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 1 hour ago, vanhezz said: Z tego co słyszałem, to podejście jest łatwiejsze od strony Morskiego Oka, niż z doliny 5 stawów. Gratuluję zdolności archeologicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanhezz Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Po prostu wujek google mnie tu przekierował Ale ciekawe, niektórzy mówią że od 5-stawów można ominąć najbardziej lawiniaste miejsca i dojść do Przełęczy, co już od Morskiego Oka jest niemożliwe, bo trzeba przejść przez lawiniaste zbocza Ceprostrady. Więc wychodzi, że od 5-stawów jest bezpieczniej, z tym że trzeba znać trase zimową, której nie ma na mapie Latem ponoć rzeczywiście od Morskiego Oka łatwiej, bo ścieżka od 5-stawów rozwalona. Czy to jest zgodne z prawdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Latem od 5 Stawów masz kawałek stromej skały z łańcuchem(tuż pod przełęczą) a od Moka są bardzo długie i niezbyt strome zakosy. Także to prawda, latem od tej strony łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 8 godzin temu, vanhezz napisał: Z tego co słyszałem, to podejście jest łatwiejsze od strony Morskiego Oka, niż z doliny 5 stawów. Ale tylko pod warunkiem że Dolinę Pięciu Stawów będziesz pisał z DUŻEJ litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi