Mateusz Z 2,800 Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 No to śpiwór zamówiony ? Aparat poczeka w takim razie, chociaż po świątecznych wydatkach i tak mnie by nie było stać ? @karpasani ostrz raki ? 3 Quote Link to post Share on other sites
karpasani 660 Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Dnia 30.12.2020 o 14:51, Mateusz Z napisał: No to śpiwór zamówiony ? Aparat poczeka w takim razie, chociaż po świątecznych wydatkach i tak mnie by nie było stać ? @karpasani ostrz raki ? A właśnie...raki moje mogłyby byś ostrzejsze ? Kilka zim i ładnych parę kilometrów mają za sobą? 1 Quote Link to post Share on other sites
Bieszczadzki_tatromaniak 383 Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Panowie, opis wyprawy wspaniały, zdjęcia też i co najważniejsze tak wyborne grono Tatrzańskich muszkieterów również 11/10 ? aż człowiek jeszcze bardziej tęskni za Tatrami, ale zapraszam w Bieszczady ? Tarnica na Was czeka i ja z piwkiem ? 6 Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 2,800 Posted January 6, 2021 Author Share Posted January 6, 2021 16 godzin temu, Bieszczadzki_tatromaniak napisał: Panowie, opis wyprawy wspaniały, zdjęcia też i co najważniejsze tak wyborne grono Tatrzańskich muszkieterów również 11/10 ? aż człowiek jeszcze bardziej tęskni za Tatrami, ale zapraszam w Bieszczady ? Tarnica na Was czeka i ja z piwkiem ? Dzięki Bieszczadzki. Twoje okolicę też kiedyś odwiedzę, być może całkiem niedługo. :) Wspólne piwko na szczycie Tarnicy jak najbardziej za! 3 Quote Link to post Share on other sites
karpasani 660 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Dnia 5.01.2021 o 23:13, Bieszczadzki_tatromaniak napisał: Panowie, opis wyprawy wspaniały, zdjęcia też i co najważniejsze tak wyborne grono Tatrzańskich muszkieterów również 11/10 ? aż człowiek jeszcze bardziej tęskni za Tatrami, ale zapraszam w Bieszczady ? Tarnica na Was czeka i ja z piwkiem ? Hej Marcin?Zimowe Bieszczady do dziś wspominam.I piwko w wypijemy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts