madgra Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Zakupiliśmy z żoną buty Garmont Vetta GTX. Okazało się że są to buty podejściowe a nie typowo trekkingowe. I nasze pytanie> Czy nadają się na zimowy trekking w góry? Śnieżka, Szrenica, Czarny Staw Pod Rysami? Czy lepiej oddać i kupić typowo trekkingowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Buty podejściowe to buty do chodzenia w trudnym i zróżnicowanym terenie więc w łatwiejszym też pewnie dasz radę. Na trasy o których piszesz musisz mieć raczki albo raki i powinieneś sprawdzić je pod tym kątem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2 godziny temu, madgra napisał(a): buty podejściowe Musicie dokupić zejściowe. Mnie coraz bardziej śmieszą te podziały na buty takie, śmakie i owakie. Gdy zaczynałem chodzić po Tatrach podział był prosty - trekkingowe do chodzenia (w górę i w dół), wspinaczkowe do wspinania. A i tak większość ludzi chodziła w tym co kto akurat miał, od "adidasów" wszelkich marek po trapery. Za chwilę pojawią się ani chybi "buty na Rysy w lipcu. Znaczy, w połowie lipca. Właściwie w drugiej połowie lipca. Dokładnie 17 lipca" A buty przede wszystkim muszą być wygodne 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 35 minut temu, Jędrek napisał(a): Gdy zaczynałem chodzić po Tatrach podział był prosty gdy ja zaczynałem to były pionierki albo korkery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 1 godzinę temu, J@n napisał(a): gdy ja zaczynałem to były pionierki albo korkery I zero dylematów w temacie wyboru butów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi