jjacekj Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Zawsze po wyjeżdzie w góry siadam na kilka godzin do komputera i bawię się w obróbkę plików RAW w Darktable. Edytowałem wczoraj zdjęcia z sierpniowego wypadu i kiedy oglądałem efekty swojej pracy, na jednym ze zdjęć wpadło mi coś w oko ;) Ciekaw jestem, czy znajdziecie to, o co mi chodzi :p Zdjęcie oczywiście potem na nowo wykadrowałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 (edytowane) @jjacekj Nie mogę powiększyć zdjęcia żeby dobrze obejrzeć ale ten element mi nie pasuje Edytowane 9 Września 2020 przez martuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Ktoś kogoś tam niesie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gieferg Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Wypadałoby wrzucić w jakimś rozsądnym rozmiarze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi