Dawno temu w Tatrach Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 PSSSSSST... Jest konkurs z fajną książką do wygrania :) Zapraszam serdecznie do zabawy : Szczegóły na fejsbuniu: https://www.facebook.com/dawnotemuwtatrach/photos/a.104103158069679/132552071891454 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 (edytowane) mam nadzieję że wygram - na Twojej stronie trochę brakuje mi tematu dawnego narciarstwa (przed powstaniem kolejki na Kasprowy) a jest o czym pisać Edytowane 28 Sierpnia 2020 przez J@n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawno temu w Tatrach Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 11 minut temu, J@n napisał: mam nadzieję że wygram - na Twojej stronie trochę brakuje mi tematu dawnego narciarstwa (przed powstaniem kolejki na Kasprowy) a jest o czym pisać Dzięki za wskazówkę, pochylę się z pewnością nad tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Ja czekam na recenzję skoczni narciarskiej z Hali Kondratowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi