Kamil022 Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja Hej, chciałem spytać czy warto w ogóle waszym zdaniem sugerować się długoterminowymi prognozami pogody, obecnie planuje wyjazd 14-21 lub 21-28 czerwca i prognozy sprzyjają bardziej drugiej opcji aczkolwiek nie jestem przekonany czy nie jest to na tym etapie wrózenie z fusów. Dodatkowo czy w przypadku wejść na takie szczyty jak Kościelec, Świnica czy Szpiglasowy warto zaopatrzyć się w raczki/raki i czekan czy dobre obuwie i kijki zazwyczaj o tej porze wystarczają? Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja 1 godzinę temu, Kamil022 napisał: jest to na tym etapie wrózenie z fusów. należy to traktować jako proroctwo 1 godzinę temu, Kamil022 napisał: dobre obuwie i kijki zazwyczaj o tej porze wystarczają powinny wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja 14 godzin temu, Kamil022 napisał: Hej, chciałem spytać czy warto w ogóle waszym zdaniem sugerować się długoterminowymi prognozami pogody, obecnie planuje wyjazd 14-21 lub 21-28 czerwca i prognozy sprzyjają bardziej drugiej opcji aczkolwiek nie jestem przekonany czy nie jest to na tym etapie wrózenie z fusów. Dodatkowo czy w przypadku wejść na takie szczyty jak Kościelec, Świnica czy Szpiglasowy warto zaopatrzyć się w raczki/raki i czekan czy dobre obuwie i kijki zazwyczaj o tej porze wystarczają? Dziękuję za pomoc W miarę pewna prognoza jest na dwa dni przed wyjazdem. Choć i ona może się zmienić. Wszystkie długoterminowe prognozy traktuj w kategorii horoskopów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja Dnia 10.05.2024 o 19:49, Kamil022 napisał: czy warto Nie warto. Parę lat temu zrobiłem taki eksperyment, zapisując przez kilka miesięcy długoterminowe prognozy przewidujące pogodę na czas mojego nadchodzącego urlopu. i powiem tyle że zmieniało się to jak w kalejdoskopie. Równie dobrze można kostką rzucić, karty losować albo wróżyć z fusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja Dnia 10.05.2024 o 19:49, Kamil022 napisał: Kościelec, Świnica czy Szpiglasowy warto zaopatrzyć się w raczki Raczków na tego typu szlaki nie polecam, chyba że chodzi ci jedynie o złudne poczucie bezpieczeństwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi