Jędrek Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 (edytowane) Podróż niedługa, a jednocześnie można cofnąć się aż do lat 70-tych. Dziwnie tak zaglądać ludziom prawie "do garów" (choć takich zdjęć tu nie wrzuciłem) z tych kilkunastu metrów. Niestety widzialność tego dnia była marna i Tatry prezentowały się niezbyt ciekawie. No ale przynajmniej w końcu skorzystałem z tego cudu techniki Edytowane 23 Listopada 2023 przez Jędrek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Dnia 23.11.2023 o 21:44, Jędrek napisał: Podróż niedługa, a jednocześnie można cofnąć się aż do lat 70-tych. Dziwnie tak zaglądać ludziom prawie "do garów" (choć takich zdjęć tu nie wrzuciłem) z tych kilkunastu metrów. Niestety widzialność tego dnia była marna i Tatry prezentowały się niezbyt ciekawie. No ale przynajmniej w końcu skorzystałem z tego cudu techniki Za dzieciaka tam na nartach jeździłem często.. ake takich klimatycznych krzeseł u nas jeszcze sporo. Pachną PRL-em, farbą olejną ...i młodością. Koninki.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 28 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 2 godziny temu, Lexi napisał: klimatycznych krzeseł Są klimatycznie niewygodne, to fakt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 O matko.... chyba z 15 lat temu zjeżdżałam, bo wtedy moje małe dziecko uadło mi się przekonać, że są lepsze widoki . Na górę weszliśmy... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi