ricard094 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Cześć! Przymierzam się do wypadu w góry i z racji, że jest to mój powrót do gór, chciałbym nie inwestować (jeszcze) wiele $ w buty i pytanie do Was: Czy dostanę coś sensownego w zakresie do 400 zł około ? Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Coś tam znajdziesz... Ja bym postawił na TNF Hedgehogi futurelight (bo wygodne) albo Wolfskinowe Rock hunter/Vojo hike - trochę trwalsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gieferg Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) Ledwie parę dni temu kupiłem na allegro za 419 Merrell Moab II GTX Mid. W takich samych chodzę po Tatrach od 2018 roku i spisywały się bez zarzutu tak w Zachodnich, jak i na Rysach albo Granatach. Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez Gieferg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 W tym budżecie tylko Salomony, albo wspomniane przez @GiefergMerelle. Jak dołożysz ciut więcej może uda Ci się wyhaczyć w promocji Aku albo Asolo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł256 Opublikowano 4 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 (edytowane) Moim zdaniem warto rozglądać się za promocjami, tutaj masz na przykład (lekko wykraczające poza budżet - 420zł) popularne Garmonty https://8a.pl/buty-podejsciowe-garmont-dragontail-taupe-dark-yellow Takie promocje nie są w cale rzadkie, tylko trzeba trochę cierpliwości aż trafi się upatrzony but Edytowane 4 Września 2023 przez Paweł256 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gieferg Opublikowano 4 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Niskich to nawet po mieście nie noszę, a co dopiero w górach, ale co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł256 Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Heh, a ja staram się unikać wysokich i poza zimą zakładam je tylko kiedy spodziewam się dużych ilości błota. Każdy ma swoje preferencje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gieferg Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 (edytowane) Te co noszę to w sumie takie nie za wysokie. Edytowane 5 Września 2023 przez Gieferg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi