Mnich Admin Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Świetna inicjatywa, zacni prelegenci, no i cel szczytny. Właśnie dołączyłem. Pisze się ktoś jeszcze? https://solisci.pl/festiwal-podroznikow-online/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 8 godzin temu, Luk_ napisał: Fajna sprawa, ale orientujesz się może czy prelekcje będzie można obejrzeć poza podanymi godzinami? Te, w których odbywają się transmisje mi nie pasują, a chciałbym to sobie obejrzeć np. w poniedziałek. Próbowałem znaleźć info na stronie, czy będzie taka możliwość, ale nie znalazłem Nie mam pojęcia, nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Dnia 24.04.2020 o 18:13, Mnich napisał: Świetna inicjatywa, zacni prelegenci, no i cel szczytny. Właśnie dołączyłem. Pisze się ktoś jeszcze? https://solisci.pl/festiwal-podroznikow-online/ fajnie zrobiona strona dosyć ekskluzywnego i drogiego biura podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) 4 godziny temu, J@n napisał: fajnie zrobiona strona dosyć ekskluzywnego i drogiego biura podróży Fakt. Ale nie zmienia to faktu, że festiwalowych panelistów oglądało się i słuchało z największą przyjemnością. Edytowane 13 Maja 2020 przez Mnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 10 minut temu, Mnich napisał: palenistów czego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 1 minutę temu, J@n napisał: czego ??? Literówka, wybacz. Oczywiście chodziło o panelistów. Piszę z telefonu i czasem wychodzą takie lapsusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 9 minut temu, Mnich napisał: Oczywiście chodziło o panelistów. A ja myślałem, że chodzi o mieszkańców Palenicy Białczańskiej :( 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 42 minuty temu, Mnich napisał: panelistów. też mi nic nie mówi ale stronka dobra jako inspiracja do organizowania własnych wycieczek. Popatrzyłem tylko przykładowo na wyjazd 10 dniowy do Gruzji za 3265 PLN bez przelotu i wyżywienia https://solisci.pl/wyprawy/perla-kaukazu/ W zeszłym roku z żoną na 17 dni zmieściliśmy się z kompletnie wszystkimi kosztami w 8 k PLN (za 2 osoby) i to wraz z wejściem na Kazbeg i 3 dniowym pobytem nad morzem w Batumi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 56 minut temu, J@n napisał: też mi nic nie mówi ale stronka dobra jako inspiracja do organizowania własnych wycieczek. Popatrzyłem tylko przykładowo na wyjazd 10 dniowy do Gruzji za 3265 PLN bez przelotu i wyżywienia https://solisci.pl/wyprawy/perla-kaukazu/ W zeszłym roku z żoną na 17 dni zmieściliśmy się z kompletnie wszystkimi kosztami w 8 k PLN (za 2 osoby) i to wraz z wejściem na Kazbeg i 3 dniowym pobytem nad morzem w Batumi. Kazbek to był mój cel na wrzesień tego roku. Ale ze względu na pandemię zmuszony jestem zrewidować swoje plany. Zdobycia Kazbeku gratuluję. Jak poradziliście sobie z przebywaniem na wysokości, ile trwała aklimatyzacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Mnich napisał: Zdobycia Kazbeku gratuluję. Jak poradziliście sobie z przebywaniem na wysokości, ile trwała aklimatyzacja? na forum jest temat Kazbek Edytowane 13 Maja 2020 przez J@n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi