vatra Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Dnia 22.04.2020 o 16:38, Mnich napisał: Spakowałem się do niego na dwutygodniową pielgrzymkę do Santiago. Buen Camino!!! Super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elyankes Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Dnia 22.04.2020 o 17:41, Mnich napisał: lekki polar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elyankes Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Cos forum na tel mi szwankuje. Polecisz jakiś fajny cienki mały polar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 7 minut temu, elyankes napisał: Cos forum na tel mi szwankuje. Polecisz jakiś fajny cienki mały polar ? Patagonia R1. Tani nie jest, ale jest warty każdej, wydanej złotówki. Poszukaj w sieci, mi się udało go kupić w niezłej promocji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi