Gosia WU 72 Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Cześć wszystkim. W Zakopanem byłam już nie raz, ale teraz jesienią obawiam się nieco warunków związanych z ogrzewaniem. Już wcześniej zdarzało się że trafiałam na kwatery gdzie było mi zimno i nie chciałabym w tym roku powtórki. Czy macie jakieś sprawdzone kwatery gdzie na 100% gospodarz będzie ogrzewał dom? Przyznam że wolałabym obrzeża centrum i okolice Parceli Urzędniczych ewentualnie Antałówki. Kwatery poza Zakopanem mnie nie interesują gdyż nie mam samochodu a dzień wiadomo krótki... Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 793 Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 (edited) W tym sezonie przy obecnych cenach opału można się spodziewać że ogrzewanie będzie ... oszczędne. Na wszelki wypadek może kup coś w tym guście: Edited September 14, 2022 by Jędrek 5 Quote Link to post Share on other sites
Lexi 497 Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 11 godzin temu, Jędrek napisał: W tym sezonie przy obecnych cenach opału można się spodziewać że ogrzewanie będzie ... oszczędne. Na wszelki wypadek może kup coś w tym guście: A to pod półautomaty jest czy paskowe? 6 Quote Link to post Share on other sites
martuś 432 Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Co prawda inny rejon ale w marcu nocowałam w Brzozie (blisko dworca) i było bardzo ciepło. Grzejniki mieliśmy prawie cały czas zakręcone. 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 793 Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 9 godzin temu, martuś napisał: w marcu W marcu ogrzewanie kosztowało jednak "nieco" mniej niż obecnie. Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 793 Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 14 godzin temu, Lexi napisał: A to pod półautomaty jest czy paskowe? Pod rakiety, kolego, pod rakiety ? 2 Quote Link to post Share on other sites
1234abcd 12 Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 (edited) Myślałaś o pobycie na Kalatówlach? Hotel więc jest gwarancja, że będzie ciepło. Pokoje z lazienkami. Małe niezbyt wygodne łożka niedziałajace tv ? ale klimacik jest super i blisko na szlaki. Busiki na dole w Kuźnicach jak nie chcesz na nogach do miasta. Jesienią cisza i spokój. Ceny chyba spoko ze sniadaniem. Choć sniadanie późno dla lubiacych wyruszać przed świtem. Edited September 17, 2022 by 1234abcd 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts