Gosia WU Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Cześć wszystkim. W Zakopanem byłam już nie raz, ale teraz jesienią obawiam się nieco warunków związanych z ogrzewaniem. Już wcześniej zdarzało się że trafiałam na kwatery gdzie było mi zimno i nie chciałabym w tym roku powtórki. Czy macie jakieś sprawdzone kwatery gdzie na 100% gospodarz będzie ogrzewał dom? Przyznam że wolałabym obrzeża centrum i okolice Parceli Urzędniczych ewentualnie Antałówki. Kwatery poza Zakopanem mnie nie interesują gdyż nie mam samochodu a dzień wiadomo krótki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) W tym sezonie przy obecnych cenach opału można się spodziewać że ogrzewanie będzie ... oszczędne. Na wszelki wypadek może kup coś w tym guście: Edytowane 14 Września 2022 przez Jędrek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 11 godzin temu, Jędrek napisał: W tym sezonie przy obecnych cenach opału można się spodziewać że ogrzewanie będzie ... oszczędne. Na wszelki wypadek może kup coś w tym guście: A to pod półautomaty jest czy paskowe? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Co prawda inny rejon ale w marcu nocowałam w Brzozie (blisko dworca) i było bardzo ciepło. Grzejniki mieliśmy prawie cały czas zakręcone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 9 godzin temu, martuś napisał: w marcu W marcu ogrzewanie kosztowało jednak "nieco" mniej niż obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 14 godzin temu, Lexi napisał: A to pod półautomaty jest czy paskowe? Pod rakiety, kolego, pod rakiety 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1234abcd Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 (edytowane) Myślałaś o pobycie na Kalatówlach? Hotel więc jest gwarancja, że będzie ciepło. Pokoje z lazienkami. Małe niezbyt wygodne łożka niedziałajace tv ale klimacik jest super i blisko na szlaki. Busiki na dole w Kuźnicach jak nie chcesz na nogach do miasta. Jesienią cisza i spokój. Ceny chyba spoko ze sniadaniem. Choć sniadanie późno dla lubiacych wyruszać przed świtem. Edytowane 17 Września 2022 przez 1234abcd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi