martuś 357 Posted March 9 Share Posted March 9 Na początku marca udało mi się pierwszy raz zimą pojechać w góry. Trasy lajtowe ze względu na obecność 6cio latka na wyprawie i brak doświadczenia zimowego. Na szczęście mały nie zraził się do gór chociaż wyprawa Kościeliską dała mu popalić. Dzień pierwszy - wjazd kolejką na Kasprowy. To był jedyny słoneczny dzień podczas naszego pobytu. Drugiego dnia poszliśmy do Doliny Kościeliskiej. Widoków nie było ale tak na prawdę po górach można chodzić w każdą pogodę. Trzeci dzień to krótki spacer Doliną Strążyską oraz dojście do zamarzniętej Siklawicy. Giewont otulony chmurami 11 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 2,306 Posted March 9 Share Posted March 9 bardzo fajnie , może młody się zarazi i walnie koronę ziemi przed 40-tka🙂 3 Quote Link to post Share on other sites
Karol Kliński 321 Posted March 9 Share Posted March 9 Super, pogoda mniej ważna - najważniejsze, że wszyscy zadowoleni z samego wyjazdu 🙂 2 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,509 Posted March 9 Share Posted March 9 Martuś, zimowe chodzenie z 6-latkiem to wyzwanie (wiem coś o tym, choć dawno to już było 🙃). Super, że tak milo spędziliście czas. Kasprowy zawsze na milusińskich robi wrażenie. 2 Quote Link to post Share on other sites
martuś 357 Posted March 10 Author Share Posted March 10 Przy okazji spaceru opowiadałam mu o jaskiniach w Kościeliskiej, zwierzętach jakie można spotkać, usłyszał legendę o śpiących rycerzach. Jaskinie tak go zafascynowały, że musiałam mu obiecać, że jak będzie starszy to go zabiorę 😆 Myślę, że jeszcze wróci kiedyś w góry nawet pomimo tego focha po 11 km w Kościeliskiej 🙈 5 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,509 Posted March 10 Share Posted March 10 3 godziny temu, martuś napisał: Przy okazji spaceru opowiadałam mu o jaskiniach w Kościeliskiej, zwierzętach jakie można spotkać, usłyszał legendę o śpiących rycerzach. Jaskinie tak go zafascynowały, że musiałam mu obiecać, że jak będzie starszy to go zabiorę 😆 Myślę, że jeszcze wróci kiedyś w góry nawet pomimo tego focha po 11 km w Kościeliskiej 🙈 Brawo! To sie nazywa szczepić pasję 😊👌👍❤ 2 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 2,306 Posted March 11 Share Posted March 11 10 godzin temu, martuś napisał: o jaskiniach w Kościeliskiej, zwierzętach jakie można spotkać, no przy okazji jaskiń można spotkać Kudłatą😄 1 3 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts