martuś Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Na początku marca udało mi się pierwszy raz zimą pojechać w góry. Trasy lajtowe ze względu na obecność 6cio latka na wyprawie i brak doświadczenia zimowego. Na szczęście mały nie zraził się do gór chociaż wyprawa Kościeliską dała mu popalić. Dzień pierwszy - wjazd kolejką na Kasprowy. To był jedyny słoneczny dzień podczas naszego pobytu. Drugiego dnia poszliśmy do Doliny Kościeliskiej. Widoków nie było ale tak na prawdę po górach można chodzić w każdą pogodę. Trzeci dzień to krótki spacer Doliną Strążyską oraz dojście do zamarzniętej Siklawicy. Giewont otulony chmurami 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 bardzo fajnie , może młody się zarazi i walnie koronę ziemi przed 40-tka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Martuś, zimowe chodzenie z 6-latkiem to wyzwanie (wiem coś o tym, choć dawno to już było ). Super, że tak milo spędziliście czas. Kasprowy zawsze na milusińskich robi wrażenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 10 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Przy okazji spaceru opowiadałam mu o jaskiniach w Kościeliskiej, zwierzętach jakie można spotkać, usłyszał legendę o śpiących rycerzach. Jaskinie tak go zafascynowały, że musiałam mu obiecać, że jak będzie starszy to go zabiorę Myślę, że jeszcze wróci kiedyś w góry nawet pomimo tego focha po 11 km w Kościeliskiej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 3 godziny temu, martuś napisał: Przy okazji spaceru opowiadałam mu o jaskiniach w Kościeliskiej, zwierzętach jakie można spotkać, usłyszał legendę o śpiących rycerzach. Jaskinie tak go zafascynowały, że musiałam mu obiecać, że jak będzie starszy to go zabiorę Myślę, że jeszcze wróci kiedyś w góry nawet pomimo tego focha po 11 km w Kościeliskiej Brawo! To sie nazywa szczepić pasję ❤ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 10 godzin temu, martuś napisał: o jaskiniach w Kościeliskiej, zwierzętach jakie można spotkać, no przy okazji jaskiń można spotkać Kudłatą 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi