Gość Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Najwyższy szczyt Gór Stołowych! Aż trudno uwierzyć że wejście na niego zajmuje..........20 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk 2k Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Jestem tam co roku ale zawsze latem. Padało ? Bo tak jakoś mgliście ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Nie padało ale ja i mgła jakoś tak się lubimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk 2k Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Klimatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 A kilka kilometrów dalej Błędne Skały. Też warte obejrzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk 2k Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Też znam !!! Polecam Ci jeszcze zobaczyć po czeskiej stronie Skalne Miasto i Teplickie Skały. Trochę podobne ale wyższe i więcej do obejrzenia a poza sezonem mało ludzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 To też było w planach ale pogoda się popsuła. Może zimą? Chyba też warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk 2k Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Pewnie że warto. Zimą jest tak samo pięknie jak latem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a chodźże na pole Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Jakby ktoś chciał, a nie mógł się wybrać na Szczeliniec, to zapraszam na wirtualną wędrówkę. Można sobie oglądać wszystko, w dowolnym kierunku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Początkująca Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca (edytowane) Witam, Chcę się doradzić. Tyle czytałam o tych szczelinach, gdzieś ktoś zażartował że na wejściu powinna być miarka Czy faktycznie wąskie są przejścia? Ma z nami iść dorosły mężczyzna, 105 kg żywej wagi. Jak nie przejdzie to będzie bardzo krępująca sytuacja. Wolę tego uniknąć. Nie chcę włączać wirtualnej wędrówki, wolę zachwycić się tym na żywo Jeszcze myślałam o Błędnych Skałach. Edytowane 21 Lipca przez Początkująca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 21 minut temu, Początkująca napisał: Jak nie przejdzie to będzie bardzo krępująca sytuacja. Wolę tego uniknąć. hmm mam 188 cm waga co prawda nieco poniżej 100kg ale filigranowy raczej nie jestem a raczej się mieszczę. Tam gdzie jest szlak powinno byś spoko. 24 minuty temu, Początkująca napisał: Jeszcze myślałam o Błędnych Skałach. o w tych okolicach jest pełno fajnych miejsc ,polecam jeszcze Narożnik , Skalne Grzyby , Skalne Miasta po czeskiej stronie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 4 godziny temu, Początkująca napisał: Witam, Chcę się doradzić. Tyle czytałam o tych szczelinach, gdzieś ktoś zażartował że na wejściu powinna być miarka Czy faktycznie wąskie są przejścia? Ma z nami iść dorosły mężczyzna, 105 kg żywej wagi. Jak nie przejdzie to będzie bardzo krępująca sytuacja. Wolę tego uniknąć. Nie chcę włączać wirtualnej wędrówki, wolę zachwycić się tym na żywo Jeszcze myślałam o Błędnych Skałach. Da radę, ja mam 190 cm. Mały brzuszek. I przecisnąłem się bez trudu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września https://24tp.pl/n/121320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi