Kamil Bielenda Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Trekkingi BERGSON Cześć, Chciałbym zasięgnąć opinii odnośnie butów na zimę w Tatry. Nie chodzi mi o taternictwo czy wspinaczkę ale o podejścia np na Świnicę, Kościelec itp. szczyty. Zamierzam zakładać raki koszykowe. Zastanawiam się nad trekkingami BERGSON Kakka Mid Stx Red. Miał ktoś styczność z membraną SUPRA-TEX? Daje radę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 @Kamil Bielenda ja miałam kurtkę Bergson z tą membraną i była do niczego. Przemokła po godzinie niezbyt mocnego deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Nie wyglądają zimowo - w sensie, tak na oko za niska cholewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Bielenda Opublikowano 29 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 19 godzin temu, Zośka napisał: @Kamil Bielenda ja miałam kurtkę Bergson z tą membraną i była do niczego. Przemokła po godzinie niezbyt mocnego deszczu. Dziękuję, ta informacja była dla mnie kluczowa bo ciężko znaleźć opinie na temat tej membrany. 12 godzin temu, Q'bot napisał: Nie wyglądają zimowo - w sensie, tak na oko za niska cholewka Też mi się tak wydaje, ale doszedłem do wniosku, że stuptuty powinny dać radę (choć mogę się mylić) bo długich eskapad i chodzenia poza utartym szlakiem nie planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi