Szlakowy_Marcin Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Chciałbym, aby każda osoba używająca sprzętu mniej znanych marek napisała tutaj o swoich doświadczeniach. Ma ktoś jakiś sprzęt firmy Aonijie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz R. Schoyen Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Czesc, Nørrona: norweska firma bardzo dobry i funkcjonalny sprzet na warunki gorskie. Bergans: troche tansza klasa ale bardzo dobra. Nie wiem czy te firmy sa dostepne w kraju. Pozdrawiam Mariusz z Oslo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Bergans jak najbardziej, wiem, że kiedyś sklep górski z Czeladzi sprzedawał ich ciuchy Nørrona oficjalnie dystrybutora u nas nie ma... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz R. Schoyen Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 No prosze to jednak Bergans jest. Tak dla ciekawosci: Aclima: super bielizna. Design-wool, nowa generacja merino. mozna prac w 40 C. Devold: super bielizna z tradycjami. Merino. Amundsen sports: Odziez gorska z tradycjami w nowym wydaniu. dla koneserow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 To może jeszcze coś o butach z dalekiej północy napisz - Alfa - warte to cokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Mariusz R. Schoyen napisał: Amundsen sports: Odziez gorska z tradycjami w nowym wydaniu. dla koneserow Tak z ciekawości weszłam na stronę i bardzo mi się spodobała odzież tej firmy. Wygląda solidnie i bardzo klasycznie. Szkoda że w Polsce nie ma sklepu. Chociaż ceny trochę wysokie jak na polską kieszeń Edytowane 22 Czerwca 2021 przez Zośka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Bergans polecam,zwłaszcza spodnie. Fajną odzież ma również Stromberg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz R. Schoyen Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 11 hours ago, Q'bot said: To może jeszcze coś o butach z dalekiej północy napisz - Alfa - warte to cokolwiek? Bardzo solidne i dopracowane w szczegolach. Parametry jak dobre markowe buty. Ale nie mam doswiadczenia z nimi. Lokalny patriotyzm dla Norwegow. i to sie chwali. 11 hours ago, Q'bot said: To może jeszcze coś o butach z dalekiej północy napisz - Alfa - warte to cokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz R. Schoyen Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 11 hours ago, Zośka said: Tak z ciekawości weszłam na stronę i bardzo mi się spodobała odzież tej firmy. Wygląda solidnie i bardzo klasycznie. Szkoda że w Polsce nie ma sklepu. Chociaż ceny trochę wysokie jak na polską kieszeń To prawda ceny sa wysokie ale produkty maja solidne, na wiele lat. Szczegolnie polecam Knickerbockers. Spodnie krotkie, perfwkcyjne na gorskie wycieczki. W polaczeniu ze stuptutami tej marki tworzy sie dlugie spodnie. Bardzo wielofunkcyjne rozwiazanie z dobra wentylacja. Sam mam takie ...I love it ! W latach 50 i 60 tych to byl standard w naszych gorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Pomysł fajny, choć... gdy jest ciepło, zasłonięte kolana zawsze zawadzają o materiał i nieco krępują ruchy. Ja gdy jest ciepło, to po górach używam galotów w fasonie a'la Konieczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi