tatromaniak Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Dziś ruszyliśmy z przyjmowaniem zamówień na kalendarz książkowy na rok 2020 Szczegóły i zamówienia: http://sklep-tatromaniak.pl/kalendarz-2020/239-kalendarz-ksiazkowy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekC1982 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Przewidujecie jakiś dodruk? Jakby był dodatkowy nakład, bądź rezygnacja z zamówienia to proszę o info niestety we wrześniu nie myślałem jeszcze o 2020 roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Niestety dodruk jest niemożliwy, a wszystkie egzemplarze mamy wyprzedane pozostaje mi zaprosić za rok...Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Na stronie fb widziałam propozycję nowej okładki kalendarza książkowego na 2021. Moim faworytem jest MNICH!!!! Zdecydowanie!!! Majestat!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 7 godzin temu, Kasia K napisał: Na stronie fb widziałam propozycję nowej okładki kalendarza książkowego na 2021. Moim faworytem jest MNICH!!!! Zdecydowanie!!! Majestat!! To prawda, Mnich wymiata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) Zdecydowanie Mnich ( ale w ostateczności i ze Świnicą kalendarz przytulę). Edytowane 28 Lipca 2020 przez jaaga76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Właśnie otrzymałam, jest super . W 2021 codziennie będę trzymać w ręku Tatry. Ładnie wydany!!!! Dzięki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 @Kasia K -prezentuje się zacnie. Jak chcesz, to mogę dać Ci autograf na okładce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 A ja wciąż czekam na rabat (maila napisałam i cisza) A kalendarzy ubywa... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi