Woytech 21 Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 (edited) Cześć - liczę, że wybaczycie, że zdjęcie starsze niż 2 tygodnie (12 styczeń 2020), ale dopiero dołączyłem do grona Tatromaniaków. Edited March 24, 2020 by Woytech 4 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,253 Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 (edited) Fotka nie jest nowa, ale temat dawno umarł , więc zasady chyba razem z nim ? Raczej nie ma sensu tworzyć kolejnego tematu, miało być "live" oraz Kasprowy - no i jest. Nałogowo zaglądam na stronę TOPR z kamerkami - i pewnego razu takie coś:- Edited November 9, 2022 by Jędrek 2 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,253 Posted May 8 Share Posted May 8 Ach, posiedzieć sobie teraz na Świnicy ? 3 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,253 Posted June 4 Share Posted June 4 Księżyc jak słońce, wczorajszy wieczór. 4 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 2,105 Posted June 4 Share Posted June 4 4 godziny temu, Jędrek napisał: Księżyc jak słońce, wczorajszy wieczór. Truskawkowy księżyc 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,253 Posted June 4 Share Posted June 4 5 godzin temu, wjesna napisał: Truskawkowy księżyc Nawet pasuje, wczoraj zjadłem trzy pierwsze truskawki prosto z działki, tzn. z krzaczka. ? Quote Link to post Share on other sites
wjesna 2,105 Posted June 4 Share Posted June 4 2 godziny temu, Jędrek napisał: Nawet pasuje, wczoraj zjadłem trzy pierwsze truskawki prosto z działki, tzn. z krzaczka. ? Moje pierwsze zjadly ślimaki 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts