Gieferg Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 (edytowane) A niewykluczone, po poprzednim komentarzu przyszło mi na myśl inne miejsce, ale to może być to. Tu, albo moment wcześniej/ gdzieś tuż obok, nie pamiętam dokładnie. Edytowane 15 Grudnia 2019 przez Gieferg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzena Łabędź Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Dnia 8.09.2019 o 20:34, Anula napisał: Na tej „szczelince” miałam największe problemy. Zacięłam się totalnie. Musiałam ją obejść dołem. Nie byłam w stanie kroku zrobić. W przyszłym roku zamierzam przejść Granaty. O sławetnej szczelinę są różne opinie. Pociesza mnie fakt że można obejść ja dołem. Rozumiem, że będąc przy szczelinę, przy totalnym zacięciu można zejść na dół ........ . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jagusia Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 (edytowane) 11 godzin temu, Marzena Łabędź napisał: W przyszłym roku zamierzam przejść Granaty. O sławetnej szczelinę są różne opinie. Pociesza mnie fakt że można obejść ja dołem. Rozumiem, że będąc przy szczelinę, przy totalnym zacięciu można zejść na dół ........ . To jest po prostu obejście kilka kroków niżej. Edytowane 27 Grudnia 2019 przez jagusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzena Łabędź Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Dnia 8.09.2019 o 20:34, Anula napisał: Na tej „szczelince” miałam największe problemy. Zacięłam się totalnie. Musiałam ją obejść dołem. Nie byłam w stanie kroku zrobić. W przyszłym roku zamierzam przejść Granaty. O sławetnej szczelinę są różne opinie. Pociesza mnie fakt że można obejść ja dołem. Rozumiem, że będąc przy szczelinę, przy totalnym zacięciu można zejść na dół ........ . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzena Łabędź Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 To super, zobaczę co wybiorę, są dwie możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jagusia Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 4 minuty temu, Marzena Łabędź napisał: To super, zobaczę co wybiorę, są dwie możliwości Ten krok nie jest taki duży i jest łańcuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzena Łabędź Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Jestem nie za wysoka 164 cm i tego się obawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jagusia Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 22 minuty temu, Marzena Łabędź napisał: Jestem nie za wysoka 164 cm i tego się obawiam Spokojnie da się zrobić a jak nie to pod szczelinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzena Łabędź Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzena Łabędź Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Dzięki za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Majowo na Skrajnym Granacie. Fot. Serdeczny przyjeciel Robert B. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi