Thomson Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Witajcie Tatromaniacy 1) Czy istnieje jakiś konkretny kanał kontaktowy z TPN w sprawie zgłaszania sugestii / uwag / dotyczących szlaków - zabezpieczeń, oznakowań i 2) czy są wśród Was osoby, które w takich sprawach się kontaktowały (jeśli tak - z jakim skutkiem?) i mogą polecić konkretne namiary? Witryna TPNu zawiera mnóstwo maili do poszczególnych wydziałów parku, prócz tego mają profile w społecznościówkach i tyle jest łatwo znaleźć. Mi natomiast chodzi o precyzyjny (a i najlepiej sprawdzony!) do polecenia kanał na korespondencję, który daje szansę, że wiadomość nie trafi do kosza i w jakiś sposób TPN się do niej odniesie - bo w nieformalnym stylu przez jakieś jutuby i fej-zbuki to zakładam różnie może być gdyby dostawali tego dużo. A jeśliby nawet mieli odrzucić sugestię - to żeby chociaż trzeba to jakoś uzasadnić, zamiast po prostu wcisnąć Delete i zapomnieć o spamie od kolejnego typka "z cudownymi pomysłami" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca 4 godziny temu, Thomson napisał(a): Witajcie Tatromaniacy 1) Czy istnieje jakiś konkretny kanał kontaktowy z TPN w sprawie zgłaszania sugestii / uwag / dotyczących szlaków - zabezpieczeń, oznakowań i 2) czy są wśród Was osoby, które w takich sprawach się kontaktowały (jeśli tak - z jakim skutkiem?) i mogą polecić konkretne namiary? Witryna TPNu zawiera mnóstwo maili do poszczególnych wydziałów parku, prócz tego mają profile w społecznościówkach i tyle jest łatwo znaleźć. Mi natomiast chodzi o precyzyjny (a i najlepiej sprawdzony!) do polecenia kanał na korespondencję, który daje szansę, że wiadomość nie trafi do kosza i w jakiś sposób TPN się do niej odniesie - bo w nieformalnym stylu przez jakieś jutuby i fej-zbuki to zakładam różnie może być gdyby dostawali tego dużo. A jeśliby nawet mieli odrzucić sugestię - to żeby chociaż trzeba to jakoś uzasadnić, zamiast po prostu wcisnąć Delete i zapomnieć o spamie od kolejnego typka "z cudownymi pomysłami" Pozdrawiam Próbowałem kiedyś dowiedzieć się dlaczego zniknęły z ich strony Kroniki robione przez Adama Maraska. Do dziś nie odpisali 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca 21 godzin temu, Jędrek napisał(a): Próbowałem kiedyś dowiedzieć się dlaczego zniknęły z ich strony Kroniki robione przez Adama Maraska. Do dziś nie odpisali Poszedł na emeryturę, a pozostałym pewnie się nie chce. Szkoda, bo bardzo lubiłam te kroniki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi