Q'bot Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Listopadem zeszłego roku udało mi się wybyć na spacer w nieodwiedzany jeszcze zakątek Tater standardowo w wersji leniwej, czyli bez zaliczania szczytów, za to z własnonożnym wytyczaniem trasy zejściowej Litworowym Źlebem. Na swej drodze mimo słonecznej pogody minąłem jedynie pięciu człowieków oraz kilkoro widziałem nad stawem stojąc na grani o poranku, także względny spokój. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Ładny filmik wyszedł. Można pomyśleć- jakie te góry puste, tylko skały, suche trawy i jeden kazmik. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 25 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 4 godziny temu, wjesna napisał(a): Ładny filmik wyszedł. Można pomyśleć- jakie te góry puste, tylko skały, suche trawy i jeden kazmik. Gęstość zaludnienia Tatr na pstrym koniu jeździ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia W dniu 24.03.2025 o 19:47, Q'bot napisał(a): Listopadem zeszłego roku udało mi się wybyć na spacer w nieodwiedzany jeszcze zakątek Tater standardowo w wersji leniwej, czyli bez zaliczania szczytów, za to z własnonożnym wytyczaniem trasy zejściowej Litworowym Źlebem. Na swej drodze mimo słonecznej pogody minąłem jedynie pięciu człowieków oraz kilkoro widziałem nad stawem stojąc na grani o poranku, także względny spokój. Bardzo przyjemny film. A tak btw, zupka chmielowa musi być, co? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 3 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia W dniu 4/1/2025 o 5:16 PM, Mnich Admin napisał(a): A tak btw, zupka chmielowa musi być, co? To bez niej się da chodzić po górach? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi