mickel98 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Cześć, poszukuje butów trekingowych w góry/ szlaki górskie mniej wymagające na okres (wiosna,lato i jesień), a i żebym mógł w nich pochodzić w zimie po mieście. Czy w tym wypadku można pogodzić te dwie rzeczy? Najlepiej o jak najbardziej "cywilnym" wyglądzie. Preferuje kolor czarny, w cenie do 600 zł. Wypatrzyłem coś takiego: SALEWA Ms Alp Trainer Mid Gtx GORE-TEX Czy moglibyście ewentualnie mi coś polecić ? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Ja polecam nie wykorzystywać butów w góry na miasto No chyba, że Ci nie zależy na ich funkcjonalności w postaci przyczepnej i amortyzującej podeszwy, która się zedrze na asfalcie/chodniku. W sumie to cholewka w mieście zatopiona w solankowej brei również dokona swego żywota... Może napisz czego wymagasz od swoich laci, jak bardzo się ślizgasz na trasie, czy preferujesz speed hiking, czy może planujesz pokonywać głębokie błota w rzęsistym deszczu... Bo tak to chyba nie doradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Dnia 4.11.2020 o 00:21, mickel98 napisał: Cześć, poszukuje butów trekingowych w góry/ szlaki górskie mniej wymagające na okres (wiosna,lato i jesień), a i żebym mógł w nich pochodzić w zimie po mieście. Czy w tym wypadku można pogodzić te dwie rzeczy? Najlepiej o jak najbardziej "cywilnym" wyglądzie. Preferuje kolor czarny, w cenie do 600 zł. Wypatrzyłem coś takiego: SALEWA Ms Alp Trainer Mid Gtx GORE-TEX Czy moglibyście ewentualnie mi coś polecić ? Z góry dziękuję. Trainery są w kij twarde, a przez to cholernie niewygodne do łażenia po mieście. Rację ma @Q'bot pisząc, że podeszwa takich butów szybko zetrze Ci się na asfalcie. To trochę tak, jakbyś rowerem górskim chciał tylko po mieście jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 @mickel98 Weź pod uwagę Scarpe Mojito. Tak, jak piszą chłopaki szkoda butów górskich na szlifowanie asfaltu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi