El Erninio Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) Witajcie kochani! Chciałabym Was prosić o doradzenie, co warto kupić na prezent urodzinowy osobie, która: 1. jest harcerką od kilku lat 2. uwielbia chodzić po polskich górach 3. w dużej mierze przeszła przez większość pasm górskich (Tatry, Bieszczady, Pieniny, Karkonosze itd "zaliczone") Moja pierwsza myśl to był Indeks Tatromaniaka albo Bieszczadomaniaka, tylko nie wiem, czy prezent będzie przydatny, jeśli ta osoba odwiedziła niejednokrotnie Tatry i Bieszczady. Pragnę się zmieścić w zakresie cenowym do 100zł Liczę ogromnie na Wasze wskazówki i pomoc! Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez El Erninio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Ja też uważam że taka karta podarunkowa czy kupon to fajny pomysł. W pracy tak właśnie robimy jak ktoś ma urodziny i zawsze wszyscy są zadowoleni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) Bransoletka, czy szerzej biżuteria to bardzo fajny pomysł, ale myślę, że tradycyjnie i książka (np. album z fajnymi fotami) się sprawdzi. Kubek termiczny, fajny komin/chusta to też pomysł. Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez jaaga76 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawno temu w Tatrach Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Ja może nie napiszę nic odkrywczego, ale zaproponowałbym książkę Literatury górskiej jest tak dużo, że spokojnie coś się znajdzie. Zależy to oczywiście od zajawki, ale moim zdaniem książki jeszcze bardziej przybliżają do gór. Np. "TOPR. Żeby inni mogli przeżyć" - wiadomo "Ucieczka na szczyt" - o złotej erze polskiego himalaizmu lub (jeśli uda Ci się znaleźć) "W stronę pysznej" wydanie z 2008 r. o Józefie Oppenheimerze - to już raczej dla koneserów (sam bezskutecznie szukam :D) Bon wartościowy do sklepu górskiego to też dobra rzecz, zwłaszcza jak trochę się chodzi to sprzętu nigdy nie jest za wiele 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidBike Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 flaszka. to się zawsze sprawdza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi