Jump to content

Vademecum Tatrzańskie

Recommended Posts

Moi Drodzy,

oto rzecz, nad którą pracowałem przez ostatnie kilka miesięcy, a dziś wreszcie mogę ją oddać w Wasze ręce! 1f642.png

Vademecum Tatrzańskie: http://sklep-tatromaniak.pl/…/297-vademecum-tatrzanskie.html

Prawdziwa gratka dla tych, którzy chcą poznać Tatry nieco lepiej. "Vademecum Tatrzańskie" to zbiór informacji o wybranych kilkudziesięciu miejscach w polskich Tatrach z uwzględnieniem zarówno zagadnień geograficznych, jak i wielu ciekawostek.

Merytoryczną treść dopełnia mnóstwo zdjęć oraz opracowania topograficzne. Po kliknięciu na którąkolwiek z opisanych panoram przeniesieni zostaniecie do strony, na której zobaczycie ją w większej rozdzielczości. W niektórych miejscach taki zabieg zastosowano również w odniesieniu do ciekawych artykułów, które rozszerzają informacje zawarte w Vademecum. Dzięki uprzejmości wydawnictwa Compass zamieszczono ponadto wycinki map, które pozwalają łatwiej „odnaleźć się” w opisywanym rejonie.

Mam nadzieję, że liczący aż 162 strony e-book pozwoli Wam poszerzyć swoją wiedzę dotyczącą polskich Tatr i odkrywać je w sposób jeszcze bardziej świadomy.

Nad tworzeniem tego Vademecum spędziłem wiele, wiele godzin...dlatego cieszę się ogromnie, że nadszedł TEN DZIEŃ, w którym ogląda ono wreszcie światło dzienne 1f642.png

Szczegóły i zamówienia TUTAJ

okładka-vademecum-kopia.jpg

• Like ! 8
  • 3 weeks later...

Zapowiada się bardzo interesująco, ale... czy wiadomo coś o problemach z działaniem sklepu?? Od dłuższego czasu nie uruchamiają się u mnie żadne odnośniki do sklepu  ☹️ (przy okazji odnośniki 'użytkownicy' i 'zdjęcia' na stronie głównej generują błąd 404 od dawna).

Kusiły mnie kubeczki przed wypadem na szlaki i również nie działało.