tatromaniak Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Moi Drodzy, oto rzecz, nad którą pracowałem przez ostatnie kilka miesięcy, a dziś wreszcie mogę ją oddać w Wasze ręce! Vademecum Tatrzańskie: http://sklep-tatromaniak.pl/…/297-vademecum-tatrzanskie.html Prawdziwa gratka dla tych, którzy chcą poznać Tatry nieco lepiej. "Vademecum Tatrzańskie" to zbiór informacji o wybranych kilkudziesięciu miejscach w polskich Tatrach z uwzględnieniem zarówno zagadnień geograficznych, jak i wielu ciekawostek. Merytoryczną treść dopełnia mnóstwo zdjęć oraz opracowania topograficzne. Po kliknięciu na którąkolwiek z opisanych panoram przeniesieni zostaniecie do strony, na której zobaczycie ją w większej rozdzielczości. W niektórych miejscach taki zabieg zastosowano również w odniesieniu do ciekawych artykułów, które rozszerzają informacje zawarte w Vademecum. Dzięki uprzejmości wydawnictwa Compass zamieszczono ponadto wycinki map, które pozwalają łatwiej „odnaleźć się” w opisywanym rejonie. Mam nadzieję, że liczący aż 162 strony e-book pozwoli Wam poszerzyć swoją wiedzę dotyczącą polskich Tatr i odkrywać je w sposób jeszcze bardziej świadomy. Nad tworzeniem tego Vademecum spędziłem wiele, wiele godzin...dlatego cieszę się ogromnie, że nadszedł TEN DZIEŃ, w którym ogląda ono wreszcie światło dzienne Szczegóły i zamówienia TUTAJ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 @tatromaniak Super opracowanie, jasno przdstawione i ciekawe, czyta się bardzo szybko :) jestem na tak :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huberto_p Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zapowiada się bardzo interesująco, ale... czy wiadomo coś o problemach z działaniem sklepu?? Od dłuższego czasu nie uruchamiają się u mnie żadne odnośniki do sklepu (przy okazji odnośniki 'użytkownicy' i 'zdjęcia' na stronie głównej generują błąd 404 od dawna). Kusiły mnie kubeczki przed wypadem na szlaki i również nie działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi