dzieciou Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Mam kurtkę zimową Killtec z 2021, w której zepsuł się zamek główny. Zamek z tego co widzę, klejony, a nie szyty, więc zwykła krawcowa się tego nie podejmie, bo nie ma odpowiedniego sprzętu do wklejenie nowego zamku. Gdzieś coś takiego naprawię? Najlepiej w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca @dzieciouspróbuj napisać do firmy bezpośrednio z zapytaniem, czy by się tym nie zajęli. Może akurat się uda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciou Opublikowano 17 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2 godziny temu, jaaga76 napisał: @dzieciouspróbuj napisać do firmy bezpośrednio z zapytaniem, czy by się tym nie zajęli. Może akurat się uda. Już napisałem, parę tygodni temu, i do polskiego oddziału i do centrali. Zero odpowiedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca 47 minut temu, dzieciou napisał: Już napisałem, parę tygodni temu, i do polskiego oddziału i do centrali. Zero odpowiedzi. Jeszcze jedno rozwiązanie mi przyszło do głowy. Attiq - polska firma ma opcję naprawy, co prawda swojej odzież, ale może warto ich zapytać, czy w drodze wyjątku by Tobie pomogli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca serwis@himountain.pl @dzieciou napisz maila, na pewno odpowiedzą. Możesz dołączyć zdjęcia. Naprawiają wszystkie marki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi