astolarska Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Cześć, Szukam niskich butów podejściowych, które nadadzą się w wyższe Tatry, ale i na wędrówki po Maderze itp. Znalazłam, ze polecane sa la sportiva tx4 ale bardzo ciężko znaleźć moj rozmiar. Wycofali je? Może macie jakieś inne do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 1 godzinę temu, astolarska napisał: bardzo ciężko znaleźć moj rozmiar. A jaki masz rozmiar ? Obejrzyj Montura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 11 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2024 13 godzin temu, astolarska napisał: polecenia @Zośkadobrze podpowiada. To świetne buty. Męczę moje Montury kolejny rok w Tatrach i przy okazji innych aktywności w terenie i mogę tylko chwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astolarska Opublikowano 11 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2024 Dzięki wielkie poszukam ich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 11 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2024 2 minuty temu, astolarska napisał: Dzięki wielkie poszukam ich Zobacz w 8a. Były ostatnio w promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi