Kasia K Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Początkiem czerwca miałam okazję lecieć samolotem w okolicach Tatr cudowne przeżycie i niezapomniana przygoda. Kilka zdjęć z przelotu. ONE są piękne z każdej perspektywy 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 @Kasia K ale szczęściara z Ciebie Zobaczyć Tatry z takiej perspektywy....WOW ! Super zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Super! Powiedźcie mi czy można gdzieś wykupić sobie taki lot nad Tatrami i Zakopanem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Myślę że lotnisko w Nowym Targu to najbliższy punkt jeśli chodzi o taki lot. Poniżej pierwsze zdjęcie z tego lotniska, gdzie mieliśmy lądowanie na kilka minut. Ja leciałam ze śląskiego lotniska prywatnym samolotem dzięki uprzejmości kogoś wyjątkowego. Wspaniałe przeżycie 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Dziękuję za info Muszę przemyśleć i może uda się przy okazji wrześniowego wyjazdu zahaczyć o Tatry z góry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi