Zośka 2,629 Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 W ten weekend schronisko Głodówka oferuje darmową kawę z pięknym widokiem na Tatry dla każdego kto przyniesie ze szlaku worek ze śmieciami. Worki oraz rękawiczki udostępnia schronisko a każdy kto będzie chętny wziąć udział w akcji ma zagwarantowaną nie tylko pyszną kawę za darmo ale także możliwość wejścia na niedostępny dla przeciętnego turysty taras widokowy w schronisku PTTK Morskie Oko. Jeśli będzie duże zainteresowanie to kolejne akcje będą nagradzane bezpłatnym przejazdem tyrolką lub udostępnieniem przez schronisko rowerów turystycznych. Myślę że to fajna akcja i być może mi też się uda załapać na tę kawę ? 6 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 2,629 Posted June 10, 2020 Author Share Posted June 10, 2020 Od siebie mogę dodać że kawa jest niezła a kuchnię mają jedną z lepszych jeśli chodzi o schroniska ☕? 3 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,811 Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Dnia 10.06.2020 o 21:33, Zośka napisał: Od siebie mogę dodać że kawa jest niezła a kuchnię mają jedną z lepszych jeśli chodzi o schroniska ☕? A nie masz wrażenia, że kiedyś było smaczniej? Nie wiem, może to tylko moje odczucia, ale ostatnimi czasy, jakby się trochę popsuło. 1 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 2,629 Posted June 15, 2020 Author Share Posted June 15, 2020 31 minut temu, Mnich Moderator napisał: A nie masz wrażenia, że kiedyś było smaczniej? Nie wiem, może to tylko moje odczucia, ale ostatnimi czasy, jakby się trochę popsuło. Kiedyś było pysznie i trochę bardziej kameralnie a teraz faktycznie jakby trochę mniej ale widoki nadal super ? Wiadomo że przy Roztoce i Kondratowej wszystko wypada słabiej? A ja w ten długi weekend przeszłam kawał Beskidów i mogę polecić wszystkim Bacówkę na Rycerzowej Schronisko na Przegibku i na Rysiance. Zamiast spalać kalorie ciągle je uzupełniałam ? 2 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,811 Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 1 minutę temu, Zośka napisał: Kiedyś było pysznie i trochę bardziej kameralnie a teraz faktycznie jakby trochę mniej ale widoki nadal super ? Wiadomo że przy Roztoce i Kondratowej wszystko wypada słabiej? A ja w ten długi weekend przeszłam kawał Beskidów i mogę polecić wszystkim Bacówkę na Rycerzowej Schronisko na Przegibku i na Rysiance. Zamiast spalać kalorie ciągle je uzupełniałam ? Z wymienionych przez Ciebie znam tylko Rycerzową. Miejsce kultowe, taka Beskidzka Roztoka. 1 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 2,629 Posted June 15, 2020 Author Share Posted June 15, 2020 Przed chwilą, Mnich Moderator napisał: Z wymienionych przez Ciebie znam tylko Rycerzową. Miejsce kultowe, taka Beskidzka Roztoka. Polecam dwa pozostałe chociaż w Beskidach ciężej spalić te kalorie ? 2 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,509 Posted June 29 Share Posted June 29 (edited) 5 godzin temu, Filip5468 napisał: Kawę najlepiej sporządzić przed wyjściem na wędrówkę - jeszcze w domu 😉 smakuje o niebo lepiej niż ta kupiona na szlaku. Ja ostatnio kupiłem z Cafenado i smakuje rewelacyjnie. Będę polecał ją każdemu Tu sie natrętnie nie reklamuje, ale pisze o górach... Żegnamy Edited June 29 by jaaga76 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts