Norbert95 Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Hej, może był ktoś ostatnio na Szpiglasowym od 5tki i powie mi jakie warunki, czy dużo śniegu i ewentualnie jak ceprostrada do Morskiego spowrotem? dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 9 minut temu, Norbert95 napisał: Hej, może był ktoś ostatnio na Szpiglasowym od 5tki i powie mi jakie warunki, czy dużo śniegu i ewentualnie jak ceprostrada do Morskiego spowrotem? dziękuje A co to konkretne znaczy "dużo śniegu" wg ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert95 Opublikowano 30 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 7 minut temu, Jędrek napisał: A co to konkretne znaczy "dużo śniegu" wg ciebie? Tyle, ze np raczki wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 (edytowane) Na stromym stoku raczki nie wystarczą tak czy owak. W raczkach to możesz na Gęsią Szyję się wybrać, a nie na Szpiglasowy. Edytowane 30 Maja 2023 przez Jędrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert95 Opublikowano 30 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Widzę, ze raczej odpowiedzi na moje pytanie raczej od Ciebie nie otrzymam oprócz „porad”, No coz, trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 1 minutę temu, Norbert95 napisał: Widzę, ze raczej odpowiedzi na moje pytanie raczej od Ciebie nie otrzymam oprócz „porad”, No coz, trudno Mistrzu, raczki są dobre na oblodzone dolinki, a nie na wejście typu Szpiglasowy. Jedyne co ci tam dadzą to złudne poczucie bezpieczeństwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert95 Opublikowano 30 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 W porzadeczku, a wiesz co z tym śniegiem? Potrafisz mi odpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 11 minut temu, Norbert95 napisał: W porzadeczku, a wiesz co z tym śniegiem? Potrafisz mi odpowiedzieć? No leży. Jest. I jeszcze trochę poleży tu i ówdzie. Ake nie wiem ile to dla ciebie "dużo". Bo określenie że "raczki wystarczą" niewiele mi mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Cześć. Śniegu dużo, na Szpiglas od piątki pełny sprzęt zimowy. Od Moka można iść w raczkach Uwaga na małe samoistne zsuwy z mokrego śniegu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemk Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 orientuje się ktoś jakie warunki od Rakonia do Bystrej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz N Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Hej, jak aktualna sytuacja na podejściu pod Szpiglas od Piątki? Dalej jest śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 5 godzin temu, Łukasz N napisał: Dalej jest śnieg? I dalej, i bliżej. I wyżej, i niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz N Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 Dzięki za precyzyjną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 1 godzinę temu, Łukasz N napisał: Dzięki za precyzyjną odpowiedź. Nie ma sprawy, zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi