markus112255 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Cześć, planuję wyjazd w tatry 03.02-05.02 zdobyć szczyty wymienione w tytule z czego Rakoń jest zależny od czasu i pogody. Ale pytanie mam takie do bardziej doświadczonych : jak wygląda trasa na te góry ? Czy mam się obawiać i patrząc że jest drugi stopień zagrożenia lawinowego to już nie wchodzić ? Nigdy nie byłem zimą w Tatrach i chciałem od czegoś zacząć, mam zrobioną KGP więc troszkę już pochodziłem i chciałem poszerzyć horyzonty ale mam obawy i dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 1 godzinę temu, markus112255 napisał: Nigdy nie byłem zimą w Tatrach przeczytaj na spokojnie https://tpn.pl/zwiedzaj/bezpieczenstwo/zima-w-tatrach-moj-pierwszt-raz Na Grzesia w zimie najlepiej iść przez Bobrowiecką Przełęcz i dalej jak najbliżej grzbietu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Dnia 31.01.2023 o 12:43, markus112255 napisał: Cześć, planuję wyjazd w tatry 03.02-05.02 zdobyć szczyty wymienione w tytule No i jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi