Apeksandra Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Cześć, Potrzebuje pomocy - informacji w zasadzie. Czy ktoś ma moc sprawczą i zna kogoś z HZS? W okolicy sławkowskiego szczytu/Lodospadu Grosza zeszła lawina, w której najprawdopodobniej jest mój mąż. Ratownicy już działają z tego co wiem, ale czy ktoś może sie dowiedzieć więcej? Proszę o wiadomość, bo wariuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 To strona mojego znajomego, jest przewodnikiem i ratownikiem: mountain- guide.sk Na dole jest kontakt, telefon i mail. Pisałem do niego na Whatsapp ale nie odpowiada, pewnie ma dyżur i bierze udział w jakiejś akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Polski zna słabo, najlepiej po angielsku z nim gadać/pisać etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Lawina w Tatrach słowackich. Śnieg zabił dwóch Polaków. W górach jest bardzo niebezpiecznie | Gazeta Krakowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi