Zosia0 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Cześć, Jestem posiadaczką butów trekkingowych Scarpa Rush GTX. Są to buty na sezon przejściowy i letni. Czy dadzą radę w sezonie zimowym z raczkami? Chodzi mi głównie o przejścia dolinkami bez żadnych wyższych szczytów. Czy chodzenie w nich po śniegu nie spowoduje rozklejenia podeszwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 35 minut temu, Zosia0 napisał: Cześć, Jestem posiadaczką butów trekkingowych Scarpa Rush GTX. Są to buty na sezon przejściowy i letni. Czy dadzą radę w sezonie zimowym z raczkami? Chodzi mi głównie o przejścia dolinkami bez żadnych wyższych szczytów. Czy chodzenie w nich po śniegu nie spowoduje rozklejenia podeszwy? Bardzie by mnie martwiło, że przemokną. To letnie buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Z raczkami dadzą radę, pytanie czy stuptuty osłonią Cię od wilgoci i wpadającego śniegu przy tak niskiej cholewce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi